15 nye iPraxisforløb til struktørernes hovedforløb

15 nye iPraxisforløb til struktørernes hovedforløb

15 iPraxisforløb ligger nu klar til brug til struktørernes hovedforløb. Otte forløb målrettet anlægsstruktører og syv forløb til bygningsstruktører. Heriblandt betonteknologi, søjle/bjælke-konstruktion med dæk og kloakering i det åbne land

Du kan læse fagbeskrivelse for de nye forløb her

På praxisOnline findes allerede 10 iPraxisforløb til struktørernes hovedforløb 1 og 2 og yderligere syv forløb til hovedforløb 3. Heri fire forløb til anlægsstruktører og tre til bygningsstruktører.

Det betyder også at al undervisningsmateriale til struktørernes hovedløb nu findes som iPraxisforløb på onlinepraxis.dk

iPraxisforløbene til struktørernes hovedforløb er udviklet, så der er en naturlig progression i deres sværhedsgrad. Hovedforløbsbetegnelserne (H1, H2, H3 osv.) skal dog opfattes som vejledende. Det er således op til den enkelte underviser selv at vurdere til hvilket hovedforløb, iPraxisforløbene passer bedst i forhold til elevernes niveau og skolens planlægning. Du kan evt. vælge selv at tilpasse forløbene til det ønskede niveau ved at tilføje eller udelade opgaveelementer.

Alle iPraxisforløb til hovedforløbet er opbygget efter samme skabelon. Med udgangspunkt i udførelse af en teoretisk eller praktisk opgave kommer eleverne omkring emner som tegning, materialer, værktøj, planlægning, arbejdsmiljø og kvalitetssikring. Da skabelonen er identisk med den, som iPraxisforløbene til struktøruddannelsens grundforløb 2 er bygget op over, vil der for både elever og lærere være genkendelighed i strukturen.

Til brolæggernes hovedforløb 3 - 6 forventes i alt ca. otte iPraxisforløb klar til sommer 2021. 

Find alle iPraxis forløb på praxisOnline.dk